Sunday, April 19

azam diri!

assalamualaikum
sesungguhnya aku masih lagi agak mengant0k pada saat sekarang... namun bgitu tahniah pada diri sendiri kerana bangun lebih awal dari selalu... maknanya aku da bejaya berubah... hahahhahaha (gelak perasan)
namun begitu perubahan ini hanyalah 1% daripada perubahan yg diinginkan... aku masih lagi berguling2 di atas katil dan bersuka2an mengadap lapt0p 24/7. s0 maknanya bel0m baek lagi lah. sepatutnya perlulah aku bangun ke dap0q utk makan(bukan utk masak) dan basuh baju(mesin yg wat)
tapi xmengapa. minggu depan pula akan ku usahakan perubahan itu.hihihihi... cuma pasni aku mmg kena set kan masa pagi aku untuk ke kelas harfiah bersama ibu. ini kerana ibu suda mengam0k kerana lama benar aku xik0t beliau ke kelas ilmu itu. huhuhuhu... di manakah
s0fyia yg dulu itu??? suda tenggelam besama namanya *yuhu*
bila difikirkan balik... memang agak rugi kerana memang da lam
a aku xhadir ke kelas itu... qiyamulail p0n suda lama ditinggalkan... menghafaz Quran jugak da lama aku tinggal. sib baek ja Quran masih di baca... haduyaiiii... amat teruk kau ni lidey. salah siapakah ini...
c0nfirm jugak ia actually salah aku 100%... beginilah jadiknya bila hid0p dalam dunia aku yg pen0h dengan ****** *yuhu* mau mengadap ustz&ustzh juga suda aku malu. yala, dulu uztzh r0ck. sekarang ustazah ke mana, r0ck kemana. hapa p0n tarak
minggu depan, walaupa jadi... kaki ini musti jugak aku mau jejak kelas harfiah itu. aku da tensi0n baca Quran xfaham makna. sungguh k0s0ng. xkan aku pedulik lagi sama siapa2 yg mau carik pasal dengan aku. meski ibu xp p0n nex week, tetap akan aku jejak kaki ju
gak kat sana sengs0rang
biar depa tau... biar aku sendiri juga tau... aku masih di jalan ini

insya Allah!

*saja bubuh wat hiasan*

2 comments:

PrinCess AiK0 said...

Wah...Syukran2...Tahniah sebab CikLidey ada nawaitu yg sebegini.Teruskan usaha k.Caiy0k2!!!Kim salam kat ibu tercinta.

*pemilik ini punya bl0g* said...

hiihihihihi...
tenkiu tenkiu
;"p