Sunday, August 9

jalan-jalan arini

salamattt...
arini aku bejalan lagi, bukan dengan kaki, tapi dengan kelisahalusku. ekceli xda niat p0n nk p mana2, cuz aku nak habiskan report aku... tapi kebetulan jiran ada mintak t0l0ng p amik dia kat spital, baru besalin... baby b0y... muhammad daniel arafat nama diberi :) s0 dengan pas siap n s0lat z0h0r, aku p0n p lah amik...
selesai antaq, aku xbalik ke umah, saja pusing2 k0n0nnya mau p exp0... usyar baju. quite dissap0inted. tapi n0 w0nder lah, ini perlis oke! haha (sapa yg xpaham sila buat2 paham) dalam 0tw nak p, aku teringat akan panggilan kawanku yg xberjawab disebabkan aku yg nyenyak tid0r tadi pagi. bila aku c0ntact balik, katanya mau mintak t0l0ng aku bawakan depa ke a.star... cari barang utk final pr0jek... niat membantu selagi mampu, aku p0n setuju lah...

*l0kasi : masjid(masjid jame' peberet aku) -kfc-masjid(jugak masjid jame' peberetku)

da lama xjumpa si medt ni (tudung pink) dia ni kawan dari sk0lah menengah lagi... xsangka da tua p0n bleh skali lagi... yg lain tu clasmate dia la... alhamdulillah, bleh get al0ng ngn depa, gip0n depa memang selalu nampak aku dah, cuma maybe depa sedikit aneh dengan cara aku :D kami ni c0urse yg berlainan. depa geng letrik... tiap ari main ngn wayar... aku main dengan minyak. hahaha

2 comments:

Lek Fuhrer said...

kogoro mauri:
sapa yang beranak???? jiran mana satu ni???

makcik lidey said...

l0rh...
xkan xtau...
bini lan lah...
aku baru p amik dia tadi...
anak dia bleh kuaq wad dah
hahahah :)