Tuesday, September 29

pr0jek ku hancusss

salamattt...
nex week da kena antaq pr0jek mig+tig aku. haduyai, frust d0h. mig oke lagi, but ini tig bisa gegarkan jiwa. nak ejas current tu p0n da cukup pening kapla. dulu time keja oke lagi. buat pr0jek guna mig. tap je p0n. huduh p0n bukan efek apa. abih sangat kena bising. ni nak kena wat larian. bukan larian marath0n tapi larian kumai. haha. huduh p0inter kurang :( :( :(
dari dulu aku prefer arc welding dr gas welding.sekarang p0n aku tetap prefer mig dari tig. aku tidak sukakan pancaran api tig+gas yg nmpak lembut, tapi mampu meleburkan waima besi yg tebal sekalip0n. aku selesa dengan arka+mig. percikan apinya memang bes. padat&jitu biarpun ramai yg xsuka welding jenis ni.
aku+geng suma dah ada niat keji bagi menyelesaikan pr0b ni. tapi rasa macam keji sangat. bila pikir balik, ilmu dicari biarla berkat, so aku p0n mengcancelkan niat keji itu. huduh p0n huduh la. janji buat sendirik

tig 'best' gila!

rupa welding aku yg huduh. thanks t0 tig machine yg senang nak ejas


sem0ga minggu depan pr0jek siap, amin~

6 comments:

alem said...

sy pun teruk welding nih..huhu

Hanis Zashi said...

chayok!!!!

~akuni~ said...

ya aw aw... x paham beb, pehal pun ggod luck to you sis.

lidey said...

alem> kamu mmg xterer welding p0n :D

lidey said...

ryd > jazakAllah ya ukhti :)

lidey said...

kakny> hahaha nti sy ajaq kny welding :D