Saturday, October 31

aku nak!!!

arini ke sent0sa utk repair nset adek kawan aku... sambil tu juz walk ar0und n guess what? i f0und this very cute pink hello kitty&mickey m0use handset. w0w! rasa macam di alam katun pulak. kecik&c0mel. errr... walaupun aku xda la minat hell0 kitty n mickey o juga kaler pink, but this is just out of questi0n. haha. kec0melan nset ni da memukau hatiku yg lara~ 0h~
ekceli nset yg aku nampak tu is way cute~than this. ntah apa pasai xteringat nak snap itu. dekat butt0n tengah tu digantikan ngn button muka hello kitty. kat atas speaker p0n ada hello kitty. bak kata pepatah yg direka sendiri, kemana tumpah muka hell0 kitty kaw x ke handset hell0 kitty (apakah ayat ini?)
camtu jugak ngn yg mickey m0use punya. juga kiut miut. 0h~
setelah s0al siasat dijalankan ke atas penjaga kedai nset yg c0mel (mcm nset hell0 kitty) itu :
functi0n :
  • screen c0l0r
  • mp3
  • gprs/mms (lebih kurang mcm n0kia)
  • camera
  • t0uch screen (ni yg aku gerammmm sangat ngn nset kiut ni)
  • bateri/charger/sparepart suma pakai n0kia pnya
  • warranty : 1year
  • d0uble sim
harga : 300++ (b0leh tahan la)

satu ja kekurangan bagi aku; xda 3g. huhu. kaw bukan pasai tu rasanya aku da rembat awal lah. sebap nset aku sekarang dah ada m0st functi0n tu. s0 watpa membazir. len la kaw memang da r0sak kan. lainla kaw ada 3g. nak jugak aku beli. hihi. tapi mau kalau ada orang nak hadiahkan as my birthday present....
mestilah aku nak (:

5 comments:

FizAh said...

laju gila update...hahaha

lidey said...

semangat nset cute... hihi...
malam ni cnfirm mpi nset tu jadik milik haku... hak hak hak..

FizAh said...

dashyat2...heheh
so cute hset tu..

~akuni~ said...

tu mesti utk budak2 mengong jer, hrp rupa tapi function kureng. Kalau x dak 3g atau bluetooth dan mp3 JGN BELI walau pun cute giler!

lidey said...

haha... kny em0si...
mesti da penah tekena :p