Tuesday, November 24

sekali lagi... padan muka!

setelah bajet k0nfiden, akhirnya diakhiri dengan menghadap paper tamadun Islam dalam keadaan terkial2 pasai xcukup masa... 0h n0 n0. memang frust tert0nggeng2 d0h! ustaz asik lalu tepi aku sambil geleng2 kapla. apa ustaz leng0h leher kah? <--- maksud:huhu aku tau aku jawab teruk tadi, xpayah meh usya2 aku punya paper :( apa kes kan kalau dah ditanya c0nt0h harta awam dijawabnya harta negara!
setel. kami ada sejam setengah utk paper seterusnya. tiada apa yg nak dibaca utk paper ni. English f0r Technical Purp0se. oleh itu aku hanya melayan 0tak kaca0 sebap xbleh jawab tadi sambil sekali sekala menyamp0k clasmate aku yg rancak berb0rak
tiba masanya, sekali lagi diakhiri dengan kepiluan yg amat. time menulis dengan best tu, mata pensil aku habis. 0h lupa nak gitau ampa. aku adalah spesis yg hanya paw mata pensil orang&xpenah beli since sem1 lagi. akibatnya, aku tertunggu2 lec lalu tepi aku utk mtk mata pencil but xda sapa! s0 bila da tinggal 5min, aku just balun ja tulis sesuka suki aku pakai pen. akibatnya, time nak kutip paper baru aku perasan. tesalah tajuk! nasi da jadi m0i.
sir aku cakap, xpalah. da buat camna. tadi dia lalu xmu tanya.
0h sir... da tadi time sir lalu mata pensil xmu pulak nak habis!

es0k test akhir mekanik bendalir, dan aku xmu pedulik dah!

4 comments:

Yen said...

hhehhe...
kidey ne lucu la..
xpe..
da takdir..
nt wt elok2..
gudluck yep..

lidey said...

huhu... thanx. kalaulah bleh l.i dari sem1 sampai habis kan bes. xpayah ada final exam :( huhu

mugiwara said...

aku benci fluid mechanics dulu...


pepepun gudlak~

lidey said...

haha... thanx :)
test berjaya di jawab secara 'bajet 4flat' :p