Saturday, July 17

buntal oh buntal

bismillah...
sedang susah hati pasal buntal.
cermin depan sudah retak akibat batu-batu comel di atas highway.
actually da retak dari kedah lagi tapi syukur tak ada apa. cumanya garis garis retak tu da merebak.
so disebapkan aku p0mpuan yang lemah (baru nak mengaku rupanya) dan amatlah bahaya jika dibiarkan tanpa status keselamatan yang pasti aku terus exit di nibong tebal mencari-cari kedai kereta yang boleh disinggah. tapi agak mengejutkan sebap hampir semua kedai da tutup and its only 6pm at that time! worst than perlis lah ha ha ha.
so selepas menyinggah 2,3 bijik kedai akhinrya kata sepakat telah dicapai. kata itu lao ban (tokey) cermin buntal masih selamat sebap ada tinted. syukur
so dengan tawakkal yang menebal aku memecut si buntal terus menuju ke jalan yang lurus di atas highway.

so kini keadaan buntal agak kritikal kerana garisan yg retak itu sudah sampai ke penghujung&menanti masa untuk kebaaaboooooom *moga-moga tak jadi lah
syukur ada yang sudi nak bantu settle kan hal buntal. maybe next week aku akan ke p.d untuk tukaq cermin buntal (jauh bebenor nak tukaq cermin p0n haha) well saja ja tak mau cari area sini cuz aku malas.
cumanya harap2 buntal dapat bertahan sikit lagi untuk aku travel ke p.d

u know i love u buntal
sessh0

2 comments:

DaKwAh OnLiNe said...

huhu..buntal x buntal..janji tetap janji..kawan xingat kawan..huhuhu...

lidey lim said...

haha... aku kat shah alam la skg weh