Sunday, March 6

sudah terlupa

bismillah...
dua tiga minggu ni kelihatan lidey agak sibuk tanpa punca. kehulu kehilir kalah wakil rakyat tapi apa yang dibuat pun tak tau.

oh rupanya dia menjadi driver tak rasmi
p entah berapa kenduri tapi tak makan pun
sambil mencari barang keperluan
di samping barang untuk dibuat jual
buat urusan bank macam ada juta juta dalam akaun
bermuka buku dan asik ambil tahu isu semasa
setiap hari berulang merentas negeri sebanyak dua kali
attend mesyuarat agung tahunan dengan harapan boleh jumpa Dato' Seri S**** untuk kipas kipas tapi malangnya beliau menghilang ke Kerdau&Merlimau. *padan muka niat tak ikhlas lagi haha*
menyinggah di kilang untuk part time operator
menyemak di bengkel untuk cari projek baru. ya projek tambah duit&projek buang duit
bertungkus lumus jahit tudung yang di order (yes! jalan terbaru lidey cari duit ha ha)
kerja cleaning --> terpaksa ditolak harini sebap nak jumpa customer yang oder tudung

sibuk kan?

eh, macam ada yang kurang.
sat nak pikir apa yang kurang

oh.
assignment. study. lab report. quiz. test. exam.


aku dah terlupa yang aku ni student.

sessh0

2 comments:

KakNi (CikNi Ahnie) said...

anda reti ka jahit tudung? musykil tahap gaban nih...

lidey lim said...

ha ni bakat terpendam la. jgn tekejut. ha ha