Friday, February 27

anak2 zaman sekarang

assalamualaikum...hahahaahahahaah :")
arini aku da 1cita..yg agak menakutkan... huhuhu... ini bukanlah cita hantu atau juga seram tapi ni cita pasai kelakuan@perlakuan (aku p0n xtau yg mana satu sebutan betuinya) anak rumaja zaman sekrang ni...
kemaghin(org kl ckp smalam) pas ja beh kej
a(yg xmacam keja) aku terus langsung ke jeti *****. niat d ati nak p amek memba aku la. dia baru balik dari langkawi... lam ati aku risau gak... satgi wat duk tengah lari laju ngn kelisa halus aku tu, tejumpa ngn pak angkat aku lak(JPJ) mau free kena belanja dia rm600... hahahaha...
camnap0n alhamdulillah... aku selamat sampai&memba aku p0n da selamat menunggu di bawah terik cuz aku tersaja2 cakap yg aku da sampai sedangkan 5min lg baru sampai. h
ahahha...pas amek dia ja, aku p0n bawak lu r0und2 tepi pantai...makan pantai..eh, makan tepi pantai... da kenyang aku tehingin lak nak mek gambaq berp0ya2 di tepi pantai... s0 aku p0n pusing la balik p ke jeti...
lam aku n membe dk berp0ya2 amek gambaq... nun jauh di sinun... aku nampak kelibat dua manusia... waahhh... ini sudah terlebih p0ya2 nih. suda perpelukan rupanya. aiseymen, itu berkissing-kissingan p0n ada. ad0i ini sudah xbleh jadik. kaw dekat nk ja aku jerit "w0i taula hampa tu pa
sangan bahagia! xpayah la sampai nk wat filem titanic kat sini! nanti ngn aku yg xbed0sa sekali karam di lautan nan biru!" hahahaha... tu kaw dekat la.tp disebabkan depa nun di sinun... maksud aku jauh ke arah laut, berani mati betui p duk kat situ n wat d0sa lak. sekali ombak besaq mai, dua dua arwah. s0 bagi mengurangkan keinginan aku untuk mengeluarkan ayat2 sedemikian, aku p0n mengambil gambaq kenangan mereka... dengan harapan depa perasan n terus hentikan benda2 tu... tapi depa jauh sangat...n sedang asik saja...
da nak magrib, depa p0n nk balik... lalu depan aku... speechlesss... c p0mpuan betudung lengkap, agak labuh... bajunya labuh... c lelaki p0n nmpak s0pan ja... berlengan panjang... muka inn0cent... dari gaya&cara mereka sungguh bertentangan dengan apa yg aku lihat tadi...
...adakah gambaq mereka ini yg aku amek tadi...
ya Allah... berikanlah petunjuk pada hamba-hamba Mu ini...


4 comments:

~akuni~ said...

Ni mesti kamera murah pasai tak nampak apa pun... ingatkan dapat tengok adengan panas tadik... hua hua hua...

empunya diri said...

hahah...
besa la..
guna camera nset ja...

Neeza Shahril said...

entah2 diorang tu husband and wife tak?
heheheh... bersangka baik.. ;)
tapi tak heran sebenarnya kalau diorang bukan husband and wife.. dah selalu jadi kan kat malaysia pun..

empunya diri said...

hahahahha...
jarang la nk jumpak husband&wife bemanjaan sebegitu d khalayak ramai...
yg bepurak2 jadik husband&wife ramai lah
;")