Friday, February 13

diari sementara ep. 2

jumaat 13/03/09 19:15
  • alhamdulillah... pas aku kalut gila semalam setel keja, akhirnya siap. s0 pas isya' aku bert0lak dari utara menuju ke k0taraya.(kl lah.apa lagi) alhamdulillah.. lam kui 7am tadi, aku sampai... menumpang teduh di Bukit Aman. pasai pa lama sangat amik masa untuk sampai? sebap sampai Bukit Gantang, aku&sahabat amik keputusan untuk tid0q cuz dari pagi xsempat lagi untuk lelap mata.
  • dalam perjalanan tu p0n... ada gak peristiwa lawak yang memalukan berlaku... seperti yang ampa suma xtau(ha?) aku ni baru2 ja blajaq drive. s0 selama ni aku hanya mampu terer drive kelisa aku yang halus tu ja. s0 semalam sebap kami p bedua&sama2 letih, kami p0n amik keputusan untuk begilir drive. lepas ja dari R&R Gurun, aku la take0ver myVi. hahaha... memang la kek0k cuz aku na la mahir nak bawak. namun begitu sempat jugakla aku memecut 120-130Km/J hahahahah...(macam bagus) tapi yang memalukan tu bila aku da sampai kat satu t0l tu... xsilap aku pas dari pineng la... pas bayar t0l, aku p0n masuk la gear1 nak jalan, tapi keta tu xmu gerak. lebih 6x aku tukar balik gear1, tatap xjalan. yang dengaq bunyi rem keta ja.huhu...t0bat malu time tu. kak kat t0l tu usya ja. aku wat2 b0d0 jela. xkan nk wat pala tau jugak kan? akhirnya sebap enjin dk mengaum macam nak p race ja, sahabat sebelah aku tu terjaga dari tid0r...& kami terus tukar tempat duduk dari dalam keta gak. sib bek aku&sahabat aku tu halus ja.huhu... s0 pas betukar tu... aku biar ja sahabat aku tu bawak. (trauma malu)
  • s0 arini... pas menyetelkan keja aku di Techn0l0gy Park(TPM), kami langsung ke KKR... and then terus ke P.D...(pulang ke kampung xberapa nak halaman) s0 sekarang ni aku d P.D ntah untuk berapa lama, i'allah tetap jugak akan pulang ke utara kerana aku udah kangen bangat sama b0nda tercinta... 0ke... diari sementara bersambung...

2 comments:

~akuni~ said...

Dah amik lesen ke belum?
Bahaya tau....

empunya diri said...

hahaha...
lesen c0ming s00n...
b4 s00n...
kita pakai lesen buatan sendirik
;"p