Sunday, July 5

syukur

assalamualaikum...
smuga sehat+bergumbira hendaknya... bagaimana aku harini? alhamdulillah... xperlu gembira sangat... cukup sekadar senang hati...
alkisah
pagi ni aku bangun awal... dalam kui8 aku p0n besiap ke kelas harfiah... da bapa minggu x p... maybe pasai tu k0t asik duk p0st entry tiada tajuk... ahahaha... arini belajar surah Qaf... pastu belajaq dalil mewajibkan s0lat... yg besnya bila habis kelas, time duk besalam... ada
makcik tu tanya... arini cuti ka? aku sengih ja. kebanyakan depa ingat aku ni sibuk tahap arnab punya sebap aku ni macam chipsm0re. sat mai sat xmai. tambahan aku ni kan duk mengaji sambil keja. tp sebenaqnya nuuuh... telentang atas katil... adusss... malu la sikit lidey!
pas balik umah, aku siap2 lagi sepeti yg dijanjikan... nk berp0ya2 di a.star! hihi... setibanya kami terus pusing2 di giant carik baju. bukan aku tapi mber aku... dia bising sebap segan dengan aku yg pakai baju kurung... s0 dia p0n kalut duk cari baju labuh... haduyaii... sahabat...
st0p singgah di
masjid Bukhary utk Z0h0r... hihi besala masjid peberet... xmu p tempat len... n sebenaqnya ada agenda len sama... naaahhh
*lawa dak masjed dia? siap ada k0lam tu*
niat nak amek gamaq masjid nih da lama terbuku dari aku mai ngn ibu lagi... hihi...sebap memang cantek... tp sayang xbleh amik gamaq penuh... senget pulak... besala p0t0grapher xbetauliah... hihi
balik tu singgah tesc0... terjumpa dengan ustazah angkat aku... ustazah p0n ada angkatkah? hihi sebap aku kenal ustazah ni melalui functi0n yg aku wat ritu... xsangka pulak beliau ustazah... dengan anak daranya yg aduuuhhh... c0mel betul... bakal mahasiswa al-azhar... rasa kecik ja aku nih...
namun aku tetap wat muka xmalu n wish gud luck kat dia berkali2... dengan penuh c0nt0l ayu. ayu kah kau lidey?
0h n0 n0! c0ntr0l s0pan la dey!
kesimpulan, arini berlalu dengan mudah... syukur... apa barang aku beli? ha nanti aku amik gamaq tunjuk... hihihi... jangan jelesssssss....

7 comments:

PrinCess AiK0 said...

Comeynya mesjid....CikLidey pon comey jugop ;D

lidey said...

w0h0h0...
agak kembang~
*yuhu*
mesjid biru lidey p0n baju biru...

PrinCess AiK0 said...

Peberet tu apa?hehe..ini masjid Syed Mokhtar Al-Bukhary tu yg punya ke?CikLidey kan c0mey.P0ssing kat mesjid c0mey.Ibu kamu pun c0mey.hehe.Jangan nakal2 tau.Caiy0k2!!

~akuni~ said...

Awat tulisan sat kecik sat besag? Yang tulisan besag pun kecik, jenuh aku dok jegil... :-P

HanisZashi said...

ooooo...heeeee..aaaaarrrr....well...ahaaa

lidey said...

peberet tu adalah fav0urite dalam bahasa utagha...
*yuhu*

lidey said...

cik akuni> tulisan sebegini adalah style ;"p
*yuhu*