Tuesday, September 15

lawak antara manusia

lidey ada peminat baru, p0mpuan lak tu
mula2 aku anggap gurauan. tapi sekarang agak menakutkan. aku kenai budak ni. juni0r yg tumpang clas kami f0r few subject. aku xpenah sembang dengannya, cuz dia selalu duk sengs0rang. but it change. ntah dari mana dia amik f0n num aku. mulanya aku ingat budak laki kac0. yalah, misk0l2. sent mesej ntah hapa2. bila tanya djawabnya secret admirer. akhirnya dia call n intr0duce dirinya. aku oke je. mgkn bdk kecik ni nak main2 ngan aku (walaupun dalam hati membara. apa hal hang kacau aku nih!)
but clasmate aku mula bukak cita cuz depa xsangka budak tu berani buat camtu. rupanya dia da usya aku dari dia sem1, sekarang dia da sem3. gambaq aku p0n dia simpan. mintak sama seni0r. dia selalu tanya pasai aku kat seni0r. dan tiapkali kami ada clas sekali, dia akan usya aku dari jauh. itu yg depa cerita. sungguh aku xtau. aku xpenah kenal dia sehingga la dia masuk klas aku ini sem. aneh betul!
n sekarang ni, sejak aku da tau itu f0n num dia, dia akan mesej aku m0st 0f da time~
lawak tak?

xpa, aku besangka baik saja

3 comments:

PrinCess AiK0 said...

hahahaha...saya p0n ada peminat yg sebegini...p0mpuan yg konon2nya lelaki...isk2...menakutkan...silapla minat kt saya..huhuhu..last2 saya bg tazkirah sama dia...hahahaha...

lidey said...

haha...
skrg ni dalam clas bila dia nk cakap dengan saya ja sy pura2 xnampak n sembang ngn org lain...
clasmate sy yg lain pun akan tlg c0ver sy...

PrinCess AiK0 said...

pelik2 la org zaman skang ni kan..huhu...berhati2 dlm berkawan k :D