Sunday, November 8

selamat tinggal baby kucing : (

bismillah...
tadi pas s0lat maghrib, aku kalut kuar nak p bank... s0 time nak reverse buntal kuaq dari porch, aku tedengaq la ada bunyi miau miau kucing (xtau nak ganti miau miau itu dgn pekataan apa)
bila teng0k side mirr0r ada la aku nampak si kucing lari (kucing sapa la suka duk melepak kat umah aku ni)
pas abeh urusan aku p0n pecut balik. oke aku tipu. xla pecut. 60km/j saja. setibanya di rumah aku nampak ada ibu&adik aku kat luaq umah macam pegang sesuatu.
wei ang langgaq kucing ka?
what the???? hah bila?
tu ang nampak tuuu
(sambil tunjuk lantai yg ada darah&baby kucing yg dah dibalut kertas oleh adik aku)
oh baby kucing, aku xsengaja langgaq ang. aku ingatkan ang lah kucing yg aku nampak lam side mirr0r tu. mana aku tau tu bukanlah ang&mungkin beliau itu mak atau juga abang ang. aku harap sangat tadi ang masih hidup supaya aku buleh kejarkan ang ke spital tapi ibu cakap ang da confirm mati sebap tayar si buntal tu bukannya sekecil tayar beskal. aku juga da cuci darah ang yg ada di lantai bersih2. huhu. sem0ga ang pergi dengan aman.... sekali lagi aku mintak maaf wahai baby kucing yg c0mel : (

*sepatutnya ini malam aku busy study sebap ada test s0k... but ntah apahal rasa langsung tarak masuk 0tak (ala direct bagi alasan tu)*

2 comments:

~akuni~ said...

Tiah, HANG PEMBUNUH KUCING!!!

lidey said...

wah kejamnya ayat... huhu : (
sy amat sedih.. kenapala sy selalu sangat langgaq kucing.. huhu
umm.. kny sy da bank in tadi kat maybank