Saturday, February 20

happy birthday ibu! ♥



Allah selamat kan ibu
Allah selamat kan ibu
Allah selamatkan ibu ku sayang
Allah selamat kan ibu~

selamat hari lahir ibu yg ke... errrr (tak pasti hahaha)
yg penting i lap u ibu

sem0ga semakin bertambah umur&berkurangnya usia ini membuatkan kita lebih bersyukur&menghargai segala nikmat yg diberikan

*kira aci la n00 pakai wish card last year punya. tak dan nak edit gambau baru la :) *

zhù nǐ shēng rì kuài lè mama!!!



sessh0

4 comments:

PrinCess AiK0 said...

~zhu ni sheng ri kuai le juga buat mama Cik Lidey..hehehe...kim salam kat ibu nh0....td sy called tp dia tak angkat.Nanti sy call laen eh...

lidey said...

haha oke oke...
thanks a l0t f0r the wish :)

~akuni~ said...

aku baru nak komen sbb hg re-cycle kad last year, seb bek dah ngaku siap2...

lidey said...

haha kena mengaku la takut kant0i... :)
tak dan buat yg baru la... kny la tlg edit kan :)