Saturday, January 29

terfikir sendiri

bismillah...
memang aku betul betul keletihan ini hari. just got back from penang. cari barang untuk kereta member aku. prepare untuk game ini malam. semoga menang lah. quite dissapointed sebab tak dapat join. biasalah, game lewat lewat pagi ni. lagipun ramai orang. malas nak tunjuk muka. kurang sopan gitu. ahak.

tapi tu lah.
kengkadang aku selalu berfikir sendiri. apa pasal lah selama ni benda yang aku suka mesti kontra dari yang sepatutnya.

mungkin apa yang aku minat dan buat tak salah. cuma kurang sesuai di mata orang lain. itu saja.

tapi pandangan orang tu lah yang buat aku terpikir sendiri.

memang lah kalau nak diikutkan mulut orang habislah. mulut manusia bukan macam mulut tempayan boleh tutup tutup.

tapi kita hidup dengan manusia. bukan dengan tempayan. so apa depa kata, it does matter kan?



*oh nanti kalau jari ni rajin nak menaip dan otak segar boleh la aku share dengan kamu kamu tentang car performance. accessories. sparepart dan anything related dalam car racing. oh ini bukan minat baru aku. saja ja sekadar nak share apa yang aku tau. sekadar suka suka. tu pun kalau rajin lah :) *

sessh0

2 comments:

~akuni~ said...

baem wong nak racing keta ka?

lidey lim said...

tak dak2 bkn baem wong.
sy tak kawan dah ngn baem wong.

payah kawan ngn anak orang kaya ni

hahaha