Saturday, February 21

happy busday ibu...!!!

...assalamualaikum...
20februari...hari lahir ibu...
sempena ulangtahun ibu... aku dah watkan kad yg special untuk ibu... walaupun xcun(sebap aku xpandai p0t0sh0p) tapi ni terus datang dari ati.
wahai kakak2&abangku, susah sungguh nak cari gambaq ampa anak beranak. huhuhu... pas cari separuh nyawa akhirnya jumpa gak... pasni memang kena amik gambaq family banyak2 lah...
kaw ampa nk teng0k gena rupa paras kad aku tu, buleh la jeling2 sket blah kanan page ni... hihihi...
aku ingat arini nak bawak ibu kuaq makan... pastu buleh jalan sama2 tepi pantai... kebetulan adik aku p0n balik dari asrama...tapi xdapat p jugak cuz malam ni ibu letih sangat2... seharian dia sibuk dari pagi attend class mengaji kat pejabat agama, pas semayang jumaat dia p kedah pulak... majlis baca yassin... bagi um0q macam ibu ni, memang lah dah xlarat... aku p0n silap sebap malam ni baru habaq... confirm la dia da letih...xpa2 s0k akan aku ajak pulak. hahahahaha...
mesti best punya kaw aku kuaq makan ngn ibu yg happy-g0-lucky ;")
walau apa p0n, semuga ibu sentiasa dipelihara Allah&mampu mengejar impian ibu selama ni... xdak benda len yg aku harapkan selain teng0k ibu happy dengan kehidupannya...
insya allah...aminnnnnnn...

4 comments:

rossizam said...

happy besday buat ibu empunya diri..moga semakin muda dan bahagia..

empunya diri said...

hihihi...
tima kaseh... ;")

hanisah yusra said...

happy birthday buat ibu sofia..mga bertmbah iman dn taqwa..
anis pn birthday in feb,16.huhu

empunya diri said...

hahah...
bleh geng ngn ibu la ni...
:")