Monday, April 4

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

bismillah...
jalan jalan tadi kat blog member jumpa lah ini segmen yang berasal dari belog bro ben ashaari
actually dah lama tak join apa apa ektiviti dalam dunia belog disebabkan rasa malas dan tak ada geng.
maklum lah aku kan kera sumbang. mana reti bergaul. ha ha...
namun disebabkan syarat ni mudah boleh la kut aku cuba cuba.
mana tau kut kut boleh dapat kawan baru dan kurangkan sifat kera sesumbang aku nih.


sessh0

11 comments:

FizA said...

good2..hehee

lidey lim said...

haha... :)

FaRhAna JoHaRi said...

Salam,

singgah mai dari gegar abg ben..geng bonus..slmt berkenalan..:)
kasiii gegaaarrr yokkk!!!

http://hanazman.blogspot.com/

hqfizulhqkim said...

Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

hanizeyecandy said...

salam singgah from group 6
jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

Senang2 Jom Join segmen pertama MyMye.

First Segmen By MyMye MyMya

Fieda said...

singgah dari kumpulan bonus....gegar blog 1 ribu....:)

jom jenguk

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com

LindaRahim said...

hai...sy datang ni...

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
masih boleh gegar lagi kan? hehehee